Parkeergarage coating

De vloeren in parkeergarages hebben veel te verduren. Denk hierbij aan de wielen van auto’s, het optrekken, remmen. Dag na dag. Of wat dacht u van de belasting van strooizouten, oliën of andere vrijkomende stoffen. Het is zaak dat er met deze alledaagse omstandigheden rekening wordt gehouden bij de keuze van zowel de soort vloer als de afwerking.

Daarnaast zijn er verschillende (strenge) eisen waaraan de vloer in een parkeergarage moet voldoen. Zo mag de vloer onder geen enkele omstandigheid glad zijn. Een minder strenge eis, maar minstens even wenselijk, is het geluid en de eventuele overlast die belasting van de vloer met zich meebrengt. Weinig is zo vervelend als het piepen van de banden op een vloer in een parkeergarage. Tenslotte zijn er de verschillende veiligheidseisen die wettelijk gelden. Kortom: de vloer én de coating in een parkeergarage moeten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Masterfloor heeft ervaring bij het leggen van vloeren in parkeergarages en helpt u dan ook graag bij het leggen van een vloer in uw parkeergarage.

Een duurzame vloer voor parkeergarages

Masterfloor installeert in dit geval een scheuroverbruggende vloerafwerking die eventueel aan te brengen is op vochtige ondergronden. Het resultaat: een uitstekende vloer in parkeergarages en nooit meer last van piepende banden! Antislip is altijd opgenomen in de vloersystemen en we werken met heldere kleuren die gebruikers een veilig gevoel geven.

Aanvullende mogelijkheden

De medewerkers van Masterfloor kunnen van uw project een project op maat maken. Dit kunnen we op verschillende manieren doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanrijbeveiliging. De aanrijbeveiliging die we bieden, zijn van uitstekende en duurzame kwaliteit. Deze worden namelijk aangebracht door middel van een anker die in de vloer is bevestigd. Ook bieden we de mogelijkheid tot het aanbrengen van belijning. Dit om parkeervakken, wandelgedeelten voor voetgangers of rijrichtingen aan te geven.

Interesse in een parkeergarage coating?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen, behoeften en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze parkeergarage coating? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!