Industriële vloeren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame industriële vloer? Kies dan voor een industriële vloer van Masterfloor. Door enkel te werken met de allerbeste producten, door de kennis van onze ervaren vloerspecialisten en door een nauwkeurige werkwijze, verzekeren we u van een duurzame en makkelijk te onderhouden industriële vloer. Snel en efficiënt!

Advies op maat!

Iedere situatie is uniek; geen industriële vloer is hetzelfde. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom doen we u graag een voorstel op maat. We maken heldere afspraken en hebben aandacht voor al uw wensen en behoeften. Gezamenlijk werken we aan het beste resultaat. Daarbij gaat ons voorstel verder dan advies over het aanbrengen van en industriële vloer: ook het prepareren van de ondervloer is onze zorg. Van de voorbereiding tot het aanbrengen van de vloerafwerking: Masterfloor voorziet u van passend advies.

Efficiënt en nauwkeurig

Gedurende het gehele proces houden we rekening met de beschikbare tijd, de ondergrond en de installatieomstandigheden. Alles wordt aangepast aan uw wensen en situatie: van ondergrond tot aan de juiste vloerafwerking. Daarbij gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. Zo voorkomen we stilstand en zorgen we ervoor dat u geen kostbare productie-uren verliest. Kiest u voor een industriële vloer van Masterfloor dan kiest u dus voor: ervaren vloerspecialisten advies op maat, volledige ontzorging van A tot Z en een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden industriële vloer.

Aanleg industriële vloer

Impressie van industriële vloeren

De industriële vloer voor veeleisende omgevingen

Industriële vloeren worden vaak blootgesteld aan hoge mechanische, thermische of chemische belastingen. Of antistatische eisen. Daarnaast worden er wettelijke voorschriften gesteld aan de meeste industriële vloeren. Advies op maat is dus van essentieel belang. Onze vloerspecialisten verdiepen zich graag samen met u in uw situatie. Samen gaan we na: hoe wordt de vloer belast? En onder welke omstandigheden wordt er gewerkt? Wat gebeurt er op de vloer? En wat is uw reinigingsprocedure? Onze experts voorzien u graag van een passend advies. Van ondergrond tot vloercoating! Daarnaast zijn onze industriële vloeren kras, slag- en stootvast. Duurzaamheid gegarandeerd dus. Onze industriële vloeren zijn uiterst geschikt voor bedrijven en fabrieken waar de hoogste hygiëne-eisen worden gesteld. Ze zijn immers naadloos!

De voordelen van industriële vloeren

Industriële vloeren moeten praktisch zijn, dat begrijpen we als geen ander. Industriële vloeren hebben enkele praktische en multifunctionele eigenschappen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Kras- en slijtvast
  • Zwaar belastbaar
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Resistent tegen chemische en thermische invloeden

Interesse in een industriële vloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een industriële vloer? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen, behoeften en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over een industriële vloer? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!