Hygienische vloeren

Er zijn veel werkomstandigheden die een hygiënische vloer vereisen. Denk aan vloeren die regelmatig schoongemaakt moeten worden. Bekende voorbeelden zijn vloeren bij bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, ziekenhuizen, zorginstellingen, horecagelegenheden of laboratoria. Een vloeistofdichte en hygiënische vloer is dan niet alleen gewenst, maar in veel gevallen verplicht. Masterfloor helpt u graag bij zowel het adviseren als het leggen van een hygiënische vloer. We hebben veel ervaring met het leggen van vloeren voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie en helpen ook u graag met het leggen van de allerbeste vloer!

Hygiëne op hoog niveau!

Graag gaan we met u in gesprek om te beoordelen welke vloer het beste past bij uw situatie, afhankelijk van de activiteiten in ruimte. Denk hierbij aan mechanische, thermische of chemische belastingen, de staat van de ondervloer et cetera. In een gesprek komen we gezamenlijk tot de optimale vloerkeuze.

Masterfloor werkt onder andere met Flowfresh, een product van Flowcrete. Deze polyurethaan vloerafwerking doodt levenslang schimmels en bacteriën en kenmerkt zich door een hoge chemische, mechanische en thermische belastbaarheid.

De vloeren van Masterfloor zijn naadloos, dat maakt ze vloeistofdicht en makkelijk reinigbaar. In combinatie met sanitaire plinten ontstaat op deze manier een hygiënische vloerafwerking. Tenslotte kunnen we een vloer onder afschot leggen of uw vloer voorzien van RVS goten en/of putten. Zo waarborgen we hygiëne op hoog niveau.

Meer dan alleen hygiënisch!

Onze vloeren zijn meer dan alleen hygiënisch. Doordat we werken met de allerbeste producten van verschillende leveranciers, kunnen we u een optimale productenmix bieden. Daarnaast kunnen we een vloer realiseren die voldoet aan de volgende eigenschappen:
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Veel extra opties

Interesse in een hygiënische vloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen, behoeften en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze hygiënische vloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Aanleg hygienische vloer

Impressie van hygienische vloeren