Hoe wij werken

In de loop der jaren heeft Masterfloor veel zakelijke én particuliere klanten blij gemaakt met klantgerichte oplossingen als het gaat om een nieuwe vloer. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Evenals persoonlijk advies. Daarom geloven wij ook een één centraal aanspreekpunt. Ook na het leggen van de vloer. Daarbij gaan we graag een stap extra verder. Hoe we dat doen? Door het bieden van maatwerk. Met onder andere aanrijbeveiliging, wand- en plafondsystemen of een vloer onder afschot. Van advies tot installatie – van vloer tot plafond: Masterfloor regelt het voor u!

Onze klanten

De wensen en behoeften van onze klanten hebben prioriteit. Daarom gaan we eerst graag met u om tafel. Om uw wensen, eisen en enkele technische zaken te bespreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe de vloer mechanisch, thermisch en/of chemisch wordt belast en aan de staat van de ondervloer. Deze kennis is namelijk essentieel om u te kunnen voorzien van passend advies. Samen komen we tot een klantgerichte oplossing, écht maatwerk. Benieuwd naar de mening van onze klanten? Bekijk hier hun ervaringen!

Onze producten

We werken met technologisch hoogwaardige producten van diverse producten van verschillende fabrikanten. Waarom? Wij vinden het namelijk belangrijk dat úw project daadwerkelijk maatwerk is; geen advies van slechts één fabrikant en de bijbehorende producten.

Daarnaast is Masterfloor representant van Flowcrete: Europa’s grootste en meest innovatieve fabrikant van kunststof vloersystemen. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende producten? Bekijk hier onze verschillende soorten industriële vloeren of decoratieve vloeren.

Onze medewerkers

Masterfloor werkt enkel met ervaren installatieteams. Bovendien hebben we ervaring met het leggen van vloeren voor productiebedrijven, met name voedingsmiddelenbedrijven. Onze medewerkers zijn bedreven vakmannen, échte vloerexperts. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Wel zo prettig. Met de grootste zorg werken we iedere dag hard aan de allerbeste vloeren. Dit doen we zo efficiënt mogelijk. Zo verliest u namelijk zo min mogelijk productie-uren. U wilt namelijk door!

Écht maatwerk

We zeiden het al eerder: uw project is maatwerk. Wij gaan dan ook graag verder voor u. Hoe? Door, wanneer u dat wilt, meer te doen dan enkel het leggen van een vloer. Aanrijbeveiliging, wandsystemen, een vloer onder afschot, RVS goten en/of putten, riolering: we gaan geen uitdaging uit de weg! Lees meer over de verschillende turnkey projecten die we hebben uitgevoerd.

Voorbeeld project