Een vlokkenvloer van Masterfloor

Bent u op zoek naar een sterke en bovendien hygiënische decoratieve vloer? Kies dan voor een vlokkenvloer van Masterfloor! Onze vlokkenvloeren zijn uiterst duurzaam. Daarmee zijn ze erg geschikt voor intensief gebruik en alle omstandigheden. Vlokkenvloeren hebben een speels effect, zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn uiterst duurzaam.

Een vlokken vloer op maat!

Uw vloer is maatwerk, dat begrijpen we maar al te goed. Met de kleur van de vlokken bepaalt u de kleur van de gehele vloer. Er zijn verschillende kleurmixen leverbaar en daarnaast bieden we u zowel grove als fijne vlokken. Naar wens zijn ook andere kleuren mogelijk. Echt een vloer op maat dus! Een blanke vloercoating geeft de vloer een uiterst duurzame toplaag. Deze kan in een matte of glanzende uitvoering aangebracht worden. Afwerking met een antisliplaag is ook mogelijk. Door de vele verschillende mogelijkheden bieden we u een vlokkenvloer op maat. Uw project verdient namelijk niets minder dan dat!

De voordelen van een vlokken vloer

Vlokkenvloeren kennen vele voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Slijt- en krasvast
  • Snel in gebruik na aanbrengen
  • Door de naadloze afwerking erg hygiënisch
  • Een vloer op maat door de vele mogelijkheden

Interesse in een vlokkenvloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze vlokken vloeren? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze vlokken vloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Aanleg Vlokken vloer

Impressie van Vlokken vloeren

Bekijk hieronder welke soorten Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren