Troffelvloeren van Masterfloor

Bent u op zoek naar een vloer die uiterst duurzaam is? Dan biedt een troffelvloer van Masterfloor dé perfecte oplossing. Troffelvloeren zijn kras-, slijt- en slagvast en zijn ook nog eens erg hygiënisch. Daarnaast bieden ze tal van andere voordelen.

Een troffelvloer van Masterfloor

Een troffelvloer, ook wel mortelvloer genoemd, bestaat uit verschillende vormen toeslagmateriaal, waardoor een sterke vloer ontstaat. Daarnaast is de vloer vloeistofdicht. Mede vanwege de hygiënische en duurzame eigenschappen van de vloer zijn troffelvloeren veelvoorkomend in sanitaire industriële omgevingen, maar ook in grootkeukens, douche- en toiletruimtes.

Bij Masterfloor werken we enkel met de allerbeste producten. Hierbij kiezen we niet voor producten van één leverancier. Door te werken met een zorgvuldig gekozen productenmix van verschillende leveranciers, maken we van uw vloer écht maatwerk. Uw project verdient namelijk niets minder dan dat.

Duurzaam en snel!

We kunnen een troffelvloer op iedere gewenste ondervloer aanbrengen. Na het aanbrengen van de primer, leggen we de vloermortel aan en verdichten we deze door middel van een vloerspaan en/of vlindermachine. De mortelvloer kan in een unikleur worden geleverd, maar ook in een gemêleerde variant worden aangebracht. Na het aanbrengen van de coating / sealer is de vloer de volgende dag weer in gebruik te nemen.

Interesse in een troffelvloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze troffelvloeren? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze troffelvloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Aanleg Troffel vloer

Impressie van Troffel vloer

Bekijk hieronder welke soorten Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren