Siergrind vloeren van Masterfloor

Bent u op zoek naar en stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden vloer? Dan is een siergrindvloer van Masterfloor dé oplossing! Siergrindvloeren zijn al jaren niet meer weg te denken in winkels, openbare ruimten, woningen et cetera. Waarom? Een siergrindvloer is niet alleen erg warm en sfeervol, maar is ook nog eens erg gemakkelijk te onderhouden.

Siergrind vloeren hebben een eigen karakter en bestaan uit een naturel of gekleurde grindkorrel. Hierbij zijn ontelbare kleuren mogelijk! We mengen deze korrel met een epoxy hars. Vervolgens brengen we een toplaag aan middels een transparante sealer. Liever geen toplaag, maar een open structuur? Ook dat is mogelijk! Het resultaat: een sfeervolle en duurzame vloer.

De voordelen van een siergrind vloer

Een siergrindvloer is geheel aan te passen aan uw wensen en is daarmee uitermate geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Daarbij is een siergrindvloer van Masterfloor:

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Kras- en slijtvast en daarmee duurzaam
  • Geheel aan te passen aan uw wensen; vele kleuren mogelijk
  • Door de naadloze afwerking erg hygiënisch

Daarnaast is een grindvloer binnen een mum van tijd gelegd! We kunnen de siergrindvloer op nagenoeg iedere ondergrond aanbrengen. Na het leggen van de siergrindvloer is de vloer na 24 uur weer beloopbaar. Na 48 uur is de vloer weer volledig belastbaar! Onze ervaren medewerkers brengen eerst een hechtprimer aan. Vervolgens mengen we het losse siergrind met een transparante epoxyhars van uitstekende kwaliteit. Tenslotte brengen we, naar wens, een transparante sealer aan. Het resultaat is een duurzame vloer die binnen no-time is gelegd.

Onderhoud van siergrind vloeren

Een siergrindvloer is gemakkelijk te onderhouden. Stofzuigen is eigenlijk het enige wat u hoeft te doen. Afhankelijk van het gebruik, kunt u de vloer reinigen met lauwwarm water en een reinigingsmiddel. Eventuele vlekken verwijdert u op dezelfde eenvoudige manier.

Interesse in siergrind vloeren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen, behoeften en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over onze siergrindvloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Impressie van siergrind vloeren

Bekijk hieronder welke soorten Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren