Marmergrind vloeren van Masterfloor

Een marmergrind vloer lijkt in eerste instantie in veel opzichten op een siergrindvloer. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Marmerkorrels zijn namelijk korrels, uitgehouwen uit gebergtes. Deze kiezels worden enkel behandeld om de vorm bij te werken; aan de kleur verandert niets. Puur natuur dus! Daarnaast is het formaat van de korrel in een marmergrind vloer groter dan de korrels die gebruikt worden in een siergrindvloer. Door de marmerkorrels te mengen met een transparante epoxy hars ontstaat een naadloze decoratieve vloer met een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

De voordelen van een marmergrind vloer

We zeiden het al: marmergrind vloeren bestaan uit ontelbare korrels marmer. Daarmee is het een uiterst puur en duurzaam product. Deze korrels worden gemengd met expoxy hars van de allerbeste kwaliteit. Door de kwaliteit van onze producten en deze werkwijze, bieden marmergrind meerdere voordelen, namelijk:

  • Kras- en slijtvast
  • Uiterst duurzaam
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Natuurlijk en stijlvolle uitstraling
  • Door de naadloze afwerking erg hygiënisch

Daarnaast is een marmervloer erg snel gelegd! We kunnen de marmergrind vloer op nagenoeg iedere ondervloer aanbrengen. Onze ervaren medewerkers brengen eerst een hechtprimer aan. Vervolgens mengen we de losse marmerkorrels met een transparante epoxyhars van uitstekende kwaliteit. Tenslotte brengen we, naar wens, een transparante sealer aan. Na het leggen van de marmergrind vloer is de vloer na 24 uur weer beloopbaar. Na 48 uur is de vloer weer volledig belastbaar! Het resultaat is een duurzame vloer met een natuurlijke en stijlvolle sfeer.

Marmergrind vloeren onderhouden

Marmergrind vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk: ze zijn eenvoudig te reinigen met een stofzuiger of – naar wens – met lauwwarm water met reinigingsmiddel. Eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen.

Interesse in marmergrind vloeren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze marmergrind vloeren? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over onze marmergrind vloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Bekijk hieronder welke soorten Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren