Kunststof gietvloeren van Masterfloor

Op zoek naar een kunststof gietvloer? Kies voor een gietvloer van Masterfloor! Onze kunststof gietvloeren kennen vele voordelen. Allereerst geven ze iedere ruimte een minimalistische en moderne uitstraling. Daarnaast zijn ze erg hygiënisch: ze zijn immers naadloos. We hebben veel ervaring met het leggen van gietvloeren. Dit op verschillende ondergronden zoals hout, zandcement dekvloeren et cetera. Met ons scheuroverbruggend membraan garanderen wij een scheurvrije vloerafwerking.

De voordelen van een kunststof gietvloer

Onze gietvloeren zijn leverbaar in iedere denkbare kleur. Een gietvloer voelt warm en zacht aan en is zeer geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast kennen gietvloeren nog meer voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Kleurvast

Een kunststof gietvloer op maat!

Masterfloor gaat graag een stap verder voor u. Door te werken met een ideale productenmix – dat wil zeggen: de allerbeste producten van de beste leveranciers – zorgen we voor een duurzaam resultaat. Door het stijlvolle karakter van de vloer geeft het uitstraling aan iedere ruimte. Ook is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Masterfloor voorziet uw vloer graag van vloerverwarming. Daarnaast is een gietvloer comfortabel én kunnen we de vloer volledig aan uw wensen aanpassen!

Interesse in een kunststof gietvloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze gietvloeren? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze gietvloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Aanleg kunststof gietvloer

Impressie van kunststof gietvloeren

Bekijk hieronder welke soorten Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren