Glitter vloeren van Masterfloor

Wilt u dat uw vloer dé blikvanger van iedere ruimte is? Kies dan voor een glittervloer van Masterfloor! Deze speciaal ontworpen vloeren zorgen voor een uniek effect in iedere ruimte. U krijgt een vloer met daarin miljarden glitters in iedere gewenste ruimte. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk.

Een hygiënische en gebruiksvriendelijke blikvanger

Glittervloeren. U heeft ze wellicht wel eens gezien in een bioscoop, casino, of het toilet van een hotel. Naast het feit dat glittervloeren een ware blikvanger zijn, zijn ze erg hygiënisch. Ze zijn immers naadloos. Een glittervloer is een kunststof gietvloer met daarin duizenden glitters. We werken de vloer af met een glanzende vloercoating. Het resultaat: een gebruiksvriendelijke en makkelijk te onderhouden vloer die de show steelt. Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Interesse in een glittervloeren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze glittervloeren? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze glittervloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Aanleg glitter vloer

Impressie van glittervloeren

Bekijk hieronder welke soorten  Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren