Betonlook vloeren van Masterfloor

Betonlook is een veel gehoorde term.
Wat is betonlook? Het is een vloer- en/of wandafwerking die de uitstaling van beton benadert.
Masterfloor kan voor u verschillende betonlook varianten aanbieden.
-Op basis van microcement; veel gehoorde namen: beton-ciré, betonstuc, leefbeton, etc.
Een vloer van Microcement geeft iedere ruimte een sfeervolle en warme uitstraling. het is een semiharde vloerafwerking, met een licht reliëf in het oppervlak. Daarmee is het een graag geziene gast in verschillende ruimten, zowel particulier als zakelijk. De betonlook vloeren van Masterfloor zijn erg duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo zorgen we ervoor dat u de ruimte helemaal naar uw eigen hand kunt zetten!
– op basis van polyurethaan hars gietvloer, een strakke, elastische en comfortabele vloerafwerking. verschillende kleuren door elkaar geven een fraaie betonlook uitstraling.
-op basis van transparante epoxyhars; een transparante epoxyhars aanbrengen op uw zandcementdekvloer. Natuurlijk is het dan van belang dat er geen verf- of gipsresten zichtbaar zijn, deze plekken zullen worden vereeuwigd……maar wellicht vindt u dit juist fraai?

Een persoonlijke en natuurlijke touch

Met de vloer legt u de basis voor een ruimte; letterlijk en figuurlijk. Hoe u dat doet, bepaalt u helemaal zelf. Hierbij bieden we u verschillende mogelijkheden. Denk ten eerste al aan de kleur. Waarvoor kiest u? Een stoere grijstint? Of toch liever een warme en comfortabele taupekleur? De keuze is aan u! Masterfloor adviseert en helpt u hier graag bij.

De voordelen van betonlook vloeren

We zeiden het al eerder: een beton look vloer is een graag geziene gast bij zowel particuliere als zakelijke projecten. Daarnaast biedt een betonlook vloer u de volgende voordelen:

  • Warm en natuurlijk effect
  • Industriële, warme uitstraling
  • De keuze uit verschillende tijdloze kleuren
  • Naadloos en dus erg hygiënisch
  • Duurzaam: slijt- en kras-vast

Bekijk een van de vele kleurstalen en laat u overtuigen door een betonlook vloer van Masterfloor!

Interesse in een betonlook vloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze betonlook vloeren? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag komen we bij u langs om uw wensen en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze betonlook vloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Aanleg betonlook vloer

Impressie van Betonlook vloeren

Bekijk hieronder welke soorten Decoratieve vloeren Masterfloor kan leveren