Decoratieve vloeren van Masterfloor

Naast industriële vloeren kan Masterfloor decoratieve vloeren leggen in bijvoorbeeld: winkels, parkeergarages, ziekenhuizen, bakkerijen, slagerijen, winkelcentra en horecagelegenheden.
Hierbij kunt u denken aan een:

Gietvloer – Unikleur
Gietvloer – Beton look
Gietvloer – Flakes
Beton look (minerale vloer- en wand afwerking met een licht reliëf dat sfeervol en minimalistisch aandoet)
Mortelvloer (zeer slijtvast)
Grindvloer – Siergrind
Marmergrind
Glitter

Een goede vloer kiezen, dat doet u niet zomaar. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom adviseren we u graag als het gaat om het kiezen van dé vloer die het beste bij u en de ruimte past. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we graag samen met u na: welke wensen en eisen heeft u met betrekking tot de nieuwe vloer? Wat gebeurt er op de vloer en in de ruimte? En wat is de staat van de huidige (onder)vloer? Daarnaast bespreken we de wensen: welke sfeer moet de vloer (en daarmee de ruimte) uitstralen? Een vloer is immers de basis voor een aangename woon- of werksfeer.
Bekijk hieronder welke decoratieve vloeren Masterfloor voor u kan leggen. Staat de vloer van uw wens er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, er is meer mogelijk dan u wellicht denkt!

Interesse in een decoratieve vloer?
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen, behoeften en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.
Contact
Heeft u vragen over onze decoratieve vloeren? Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Voorbeelden decoratieve vloeren

Bekijk hieronder de verschillende soorten decoratieve vloeren die Masterfloor kan leveren.